Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Trabzonspor'dan Barış Memiş ile prensipte anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Başkan Kar, transferde önceliklerinin forvet olduğunu belirtti. Kar, "Bunun için Trabzonspor'dan Barış Memiş ile görüşmemiz oldu. Prensipte anlaşmaya vardık, ancak bizden bir kaç gün süre istedi. Kendisini bazı Süper Lig takımları da istiyor, onun için biraz kafası karışık. Barış kararını verdiği anda onu renklerimize katabiliriz" diye konuştu.

Forvet transferini tamamladıktan sonra kanat oyuncusu da alacaklarını anlatan Kar, şöyle konuştu:

"Safa, Hasan Kılınç gibi hiç kimsenin tanımadığı oyuncuları aldık. Ben bu oyuncuların bu sene çıkış yakalayacağını düşünüyorum. Ayrıca, altyapıdan A takıma kazandırdığımız Doğan, Kemal, Canberk ve Halil İbrahim bizim bu sene yeni transferlerimiz gibi olacak. Onlardan beklentilerimiz yüksek. Onun için önceliklerimiz forvet ve kanat oyuncusu, ondan sonra eğer uygun fiyatlara oyuncu bulabilirsek, bir kaç oyuncu daha transfer yapabiliriz."

Öte yandan Samsunspor, sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, koşu ve kültür-fizik çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

İdmana izinli Recep Niyaz katılmadı. Sakatlığı süren Canberk Aydın ise takımdan ayrı hafif koşu yaptı.
Editör: TE Bilişim