Trabzon ziyaretinde Akyazı Stadı ile ilgili konuşan Başbakan Binali Yıldırım, “Stat dediler en güzelini yaptık. Artık iş Trabzonspor Kulübü ve Bordo-Mavili yiğitlerde. Bu şehre daha çok güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım Trabzon’a ziyarette bulundu. Trabzon ve Rize’deki programları için Başbakanlık uçağıyla Trabzon Havalimanı’na gelen Yıldırım’ı, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon ve bölge illerinin milletvekilleriyle diğer ilgililer karşıladı.

‘Trabzon Türkiye’nin teminatı’

Valiliği ziyaret eden Yıldırım, kentte bir konuşma gerçekleştirdi. Açıklamalarından önce kendisine hediye edilen Trabzonspor atkısını boynuna takan ve yapımında sona gelinen Akyazı Stadı ile ilgili görüşlerinden bahseden Başbakan Yıldırım, “Trabzon Türkiye’nin teminatı. Birliğimizin, kardeşliğimizin teminatı. Stat dediler en güzelini yaptık. Stadyum bitti biz görevimizi tamamladık. Artık iş Trabzonspor’da. Şimdi artık görev Karadeniz’in Bordo-Mavili yiğitlerinde. Siz değerli hemşerilerimizle Trabzon’da çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu. Trabzon halkına üniversite müjdesi de veren Yıldırım, “Trabzon’a ikinci bir üniversite daha açacağız. Bir üniversite Trabzon’a yetmez. 2. üniversiteyi de açacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim