Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Trabzonspor ile Legia Varşova arasında oynanan maçı stadyumda izledi. Erdoğan, maçtan 2-0 galip ayrılan Trabzonsporlu futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. İsveç'teki temaslarının ardından geç saatlerde Polonya'nın başkenti Varşova'ya gelen Erdoğan, direkt olarak maçın oynandığı stadyuma geçti. Maçın son dakikalarını protokol tribününde izleyen Erdoğan ve beraberindeki heyet, Trabzonspor'un 2-0'lık galibiyetinin ardından soyunma odasına indi. Burada, futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik eden Erdoğan, "Bu akşam bizim ve ülkemizin yüzünü güldürdünüz, sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

TEBRİK EDİYORUM
Erdoğan, stattan ayrılırken de kısa bir açıklama yaparak "Varşova'ya indiğimizde durum 0-0'dı, stada gelene kadar durum 2-0 oldu. Trabzonspor, Limassol maçını da kazanırsa grup lideri olarak bir üst tura çıkacak. Tüm futbolcuları, teknik heyeti tebrik ediyorum. Trabzonsporumuz'a ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

MUSTAFA KAHKAHAYA BOĞDU
Öte yandan Mustafa Yumlu'nun başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tokalaştığı sırada formayı ters giymesi oyuncuların dikkattinden kaçmadı. Başbakanın soyunma odasını terk etmesinin ardından futbolcular ve Mustafa Yumulu arasında kahkalar atıldı. 

Sosyal medyaya düşen bu görüntü sonrası Trabzonspor taraftarları, Mustafa'nın ağzından konuşarak," Belki beni tanımaz diye formayı ters giyindim." diyerek günün espirisini yaptılar.
Editör: TE Bilişim