Akhisar Belediye yenilgisinin ardından Sadri Şener ve ekibi, Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştı. Yapılan toplantının ardından seçimin 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılmasına karar verildi. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Metin Atasoy, adaylıklarını açıklayan ilk isimler oldu. Kulislerde başka adaylar da çıkacağı konuşuldu ancak bir süre kimseden ses çıkmadı. Ardından Trabzonlu Genç İşadamları Derneği Başkanı Emre Aksoy, kongrede yarışacağını açıkladı. Bordo-Mavili takımın ligde peş peşe aldığı galibiyetlerin ardından, adayların sayısı da artmaya başladı. Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta adaylığını açıklayan dördüncü isim oldu. Usta, bu konuyla ilgili olarak cuma günü bir basın toplantısı düzenleyecek.

Sadri Şener Beklemede

Adaylığını duyurması beklenen bir başka isim ise Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu. Kulaçoğlu’nun çalışmalara başladığı ve kulübün eski genel müdürü Burak Gürdal’ın da listesinde olacağı öğrenildi. Ayrıca acil lazım olan sıcak para için bir çok isimden söz aldığı vurgulandı. Başkan Sadri Şener ise kongrede yarışıp yarışmayacağıyla ilgili henüz kararını vermedi.


6 İsmin Yarışması Bekleniyor

Emre Aksoy, Metin Atasoy, İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta ve Hakan Kulaçoğlu adaylıklarını ilan ederken, Sadri Şener'inde bu yarışın içerisinde yer alması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim