Bordo-Mavili Kulüp’te 31. Olağan Divan Genel Kurulu, Trabzon Hamamizade İhsanbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, toplantıya hasta olduğu için katılamadı. Divan kurulu’nda muhalefet, yönetime yüklendi. Kürsüye çıkan Özkan Sümer, “Kupa konusunda yetkisi olmayan Türkiye Futbol Federasyonu’yla neden uğraşıyoruz? Taraftarı kandırmayın. Kupa siyasilerde, neden korkuyorsunuz!” ifadelerini kullandı. Eski asbaşkanlardan Hayrettin Hacısalihoğlu ise erken seçim kararı alınmasını istedi. Hacısalihoğlu, “Bu alınan futbolcuların parası nasıl ödeniyor? Artması gereken borcun azalması merak konusu. Böyle bir mucize muhasebe oyunu değildir. Bir yerlerden alınan paralar bağış mıdır? Gelen para kimden, nereden geldi, karşılığında ne istendi? Trabzonspor, Aralık ayında genel kurulu yapmalıdır. Yönetimin yapması gereken, mahkeme kararını ya da toplanacak imzaları beklemeden seçim kararı almaktır” diye konuştu. 

‘Erken seçim yok’

Muhalefetin bu sözlerine İbrahim Hacıosmanoğlu, FANATİK aracılığıyla yanıt verdi. İşte başkanın cevabı: Kulübü bu hale getirenlerin, tek eğlencesi Trabzonspor olanların konuşmaya hakkı yok. Biz buraya Trabzonspor sevdalılarının oylarıyla geldik. Olağanüstü genel kurullar kulübe hiçbir zaman bir şey kazandırmadı. Ben başkanlığa adayken bile seçimlerin normal tarihinde yapılması gerektiğini savundum. Şu an bizi eleştirenlerin enkazını topluyoruz. Ne çözümleri var ne de fikirleri. Erken seçim gündemimizde kesinlikle yok.   

Serhat Demirtaş

Demirören’le buluşuyor
İbrahim Hacıosmanoğlu’nun merakla beklenen TFF ziyareti bugün gerçekleşecek. Başkan Hacıosmanoğlu ile Yıldırım Demirören, bugün saat 10.00’da bir araya gelecek. Bu görüşmede İbrahim Hacıosmanoğlu, son haftalarda aleyhlerine yapılan hakem hataları ve maçlarının sürekli gündüz saatlerinde oynatılmasından duydukları rahatsızlıklarını sert bir şekilde dile getirecek. Ayrıca UEFA ve CAS’ın kararlarının ardından 2010-11 sezonuyla ilgili gerekenin bir an önce yapılmasını isteyecek.

Kaynak: Fanatik