Çok güvendiği Halilhodzic'in oynattığı futbol sonrasında zor günler geçiren ve çözüm arayışlarını sürdüren Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisi hakkında yapılan yıpratıcı açıklamalara karşı da sessizliğini koruyordu.

Sadri Şener, Faruk Özak, Özkan Sümer gibi Trabzonspor Kulübüne başkanlık yapan isimlerin yıpratıcı hamleleri ve açıklamalarına karşı enerjisini harcamayan Hacıosmanoğlu, bütün enerjisini Trabzonspor'un başarısı için harcadı.

Art arda alınan galibiyetler sonrasında, Başkan Hacıosmanoğlu'nun arkasında büyük güç olmasına rağmen, zor günler geçirdiği zamanda kendisine hakarete varan açıklamalar yapan, kamuoyu önünde yıpratanlara karşı sessiz kalması dikkat çekti.

Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu tavrı sadece başarıya odaklandığını, bütün enerjisini ve kredisini Trabzonspor'un başarısına harcayacağını gösterdi.

Başkan Hacıosmanoğlu ailesinin yüzüne hasret kalırken, takımı Keçiörengücü maçı öncesinde de gerek Trabzon'da gerekse Ankara'da yalnız bırakmadı. Takımla beraber Ankara'da bulunan Hacıosmanoğlu'nun yedek kalan futbolcular ile de uzun uzun konuşması ve sürekli motive etmesi dikkat çekti.
Editör: TE Bilişim