Dün Trabzon'a giderek futbolcularla görüşen Hacıosmanoğlu, "Karabük'teki gibi kötü sonucu bir daha kabul edemem. Öyle bir şey olursa çok ağır ve sert konuşurum. Beni buna mecbur etmeyin. Krediniz bitti" dedi

Trabzonspor'da Avrupa Ligi'ndeki Varşova yenilgisi ve Süper Lig'de üst üste gelen 4 beraberlik sonrası, Karabük mağlubiyeti moralleri bozdu. Harekete geçen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu önce teknik direktör Halilhodzic ile görüştü ve Boşnak hocaya tam destek verdi. Ardından da dün Trabzon'a giderek futbolcularla özel bir görüşme yaptı. Başkanın o toplantıda söylediklerini gazeteniz FOTOMAÇ açıklıyor. "Trabzonspor, bugüne kadar sahada savaşarak maçlarını kazandı. Yürüyerek kazandığımız bir maçı ben hatırlamıyorum" diyerek söze başlayan başkan, şöyle devam etti: "Varşova maçının 2. yarısında olduğu gibi savaşın, sonunda kaybedebilirsiniz. Ama Trabzonspor kaybettiği zaman bile savaşarak kaybetmeli. İnşallah son kez böylesine kötü bir sonuç nedeniyle karşıma gelmiş olursunuz. Güzel sonuçlar ve zaferler kazanın, birlikte kutlayalım."

FUTBOLCULAR BAŞKANA SÖZ VERDİ
"Karabük'teki gibi kötü sonucu bir daha kabul edemem. İşte o zaman böylesine yapıcı ve moral veren bir başkan olarak karşınıza çıkmam. Daha ağır ve sert konuşurum. Beni buna mecbur etmeyin. Yurt dışından, uzak şehirlerden, köylerden sizleri desteklemek için maçlarınıza gelen Trabzonspor sevdalıları bir daha başı eğik gezmesin. Her türlü fedakarlığı yaparak bu kadroyu kurduk. Tüm krediniz bitti. Seri galibiyetler bekliyorum." Futbolcular da kötü sonuçlar nedeniyle özür dileyerek, "Mersin maçıyla beyaz sayfa açacağız. Söz veriyoruz başkanım" dediler.

FOTOMAÇ / YUNUS EMRE SEL