Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yapımı devam eden Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde 25 bin kombineyi hedeflediklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Akyazı Spor ve Kültür Kompleksinde, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte incelemelerde bulunan Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, camiaya seslendi.

Usta, yeni stadyumun muhteşem olduğunu belirterek, "Statlar muhteşem olabilir ama onları en muhteşem cazibeye kavuşturacak olan taraftarlarıdır. Böyle bir stadyuma sahip olunca doğal olarak burada az taraftarlarla Trabzonspor desteklenemez. İlk hedef olarak 25 bin kombineyi önümüze koymuş durumdayız. Burayı gören taraftarlarımız inanıyorum ki eşini, dostunu, çocuğunu, mahallesindeki buraya getirmek için seferberliğe girecekler. Yeni stadyuma gelmek için yolları kolaylaştırdık. Ekonomik zorlukları ortadan kaldırdık. Turkcell bir kampanya yaptık. Çok küçük rakamlarla yeni stadyumumuzun tribünlerinin dolmasıyla ilgili engel artık hiç kalmadı. 61 ruhunun yeniden ayağa kalkması ve Trabzonspor'un devasa muhteşem tarihine yeniden kavuşması için kombineleri satışa sunduk" dedi.

Camianın Trabzonspor'un muhteşem tarihine sahip çıkacağına inandığını belirten Muharrem Usta, "Burada yeniden o güzel günleri birlikte yaşayacağız. Yeni stadyuma gelmemenin ne kadar büyük bir kayıp olduğunu taraftarlarımızın bilmesini isterim. Muhteşem taraftarımızla yeni stadyumumuzda herkesin yüzünün güleceği güzel günleri göreceğiz. 25 bin kombineden bir tane eksik olmama kaydıyla bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Trabzonspor'un geleceğini kurtarmak adına onlar bu işe sahip çıkacaklar. Gemilerimiz batmadı. Dalgalarımız yükseldi. Karadeniz coşkusuyla stadyumumuz dolacak" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim