1.1.2015 tarihinde aldığı 45 günlük cezası devam eden İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, 6.2.2015 günü TFF Hukuk Müşafirliği tarafından 4 ayrı suçtan dolayı disiplin kuruluna sevkedilmesi Trabzonspor Başkanı'nı tarihe geçirdi.

Hacıosmanoğlu, TFF Disiplin Talimatı'nın 10. maddesinde yer alam içtima maddesine göre, her bir suçtan ayrı ayrı yargılanacak.

İlgili disiplin talimatının 11. maddesindeki tekerrür maddesi kapsamında da, aynı fiilden dolayı aynı sezon içinde ceza almış olmasından dolayı, yeni cezaları katlanacak gelecek. Bu sezon, 30 ve 45 günlük iki ayrı cezaya çarptırılan Hacıosmanoğlu'nun, 6.2.2015 tarihindeki 4 ayrı sevki Trabzonspor başkanına muhtemelen sezonu kapattıracak bir yaptırım ile karşı karşıya bırakacak.

ADALETSİZLİK GEMİLERİ YAKTIRDI

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, cezası devam ederken Fenerbahçe maçına yapılan hakem atamasının ardından çılgına dönerken, yaptığı sert açıklamalar sonrası alması muhtemel cezaların ardından sezon sonuna kadar ceza alması bekleniyor.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un çalınan haklarına sessiz kalmayarak adeta kendini feda etti.

Hacıosmanoğlu’nun stadyumda yerini alamamasına rağmen, takımı ve kafileyi gerek içerde gerekse deplasman maçlarında yalnız bırakmaması da dikkat çekiyor.