İkinci haftadaki Rizespor maçında taraftarla tartışıp sahayı terk eden 26 yaşındaki futbolcu, ara transfer döneminde gönderilecek. Volkan'ın ilk talibi, eski takımı Bursaspor.

Lige deplasmanda Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Trabzonspor, evindeki ilk maçını Çaykur Rizespor ile oynamıştı. Bu karşılaşmada, sahalarda ender görülecek bir olay yaşanmıştı. Maç oynandığı sırada taraftarla atışan Volkan Şen, bir anda sahayı terk etmişti. Özellikle Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bu durum nedeniyle 26 yaşındaki oyuncuya sert tepki göstermiş ancak teknik heyet ve oyuncuların ricasıyla Volkan affedilmişti. Ama sonrasında yaşananlar, başarılı futbolcunun Bordo-Mavili takımdaki geleceğinin artık bittiğinin göstergesi oldu.

Hayal kırıklığı yaşattı

Rizespor maçının hemen ardından Akhisar Belediye karşısında forma bulan Volkan Şen, kötü performansıyla hocasından bile tepki aldı. İbrahim Hacıosmanoğlu ise, “Volkan’ın 3-4 hafta forma giymemesini bekliyordum” diyerek bir anlamda oyuncunun cezalandırılması gerektiğini söyledi. Yaşananlardan sonra morali iyice bozulan Volkan Şen, Karabükspor maçında kadroya alınsa da oynatılmadı. Apollon ve son olarak Kayserispor deplasmanına ise götürülmedi.

Daum çok istiyor

Oldukça morali bozulan Volkan, takımdan ayrılmayı düşünüyor. Aynı şekilde yönetim de başarılı oyuncuyu gönderme kararı aldı. Volkan Şen’in Ocak ayında gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. İlk talibi ise, eski takımı Bursaspor. Daum’un isteğiyle Yeşil-Beyazlı yönetimin kısa sürede harekete geçeceği öğrenildi. Bursa’nın ilk olarak Volkan’ı kiralamak için teklif yapacağı öne sürüldü.
Editör: TE Bilişim