Cumartesi günü Münih'te UEFA Başkanı Platini veya Genel Sekreter İnfantino ile görüşmeye hazırlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Top UEFA'da" dedi

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA'nın Türkiye'de gerçekleşen her şeyin farkında olduğunu belirterek, "Randevu talebimize gelecek cevabın ardından uğradığımız haksızlıkları bir bir anlatacağız" dedi.

 

Cumartesi günü Münih'te UEFA Başkanı Platini veya Genel Sekreter İnfantino ile görüşmeye hazırlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulübün aylık dergisine gelinen süreçle ilgili görüşlerini anlattı.

 

Futbolun geri planda kaldığı, farklı konuların gündemi meşgul ettiği bir süreç yaşamaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Şener şunları söyledi: "Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı madde düzenlemeleriyle yürürlükteki disiplin uygulamalarını değiştirmiş ve bu paralelde bazı sevkler gerçekleştirmiştir. Bizi en çok rahatsız eden olay Etik Kurulu raporunda hakkımızda yeterli belge olmadığına yönelik açık ifadelere rağmen Disiplin Kurulu'na sevk edilmek olmuştur."

 

Hakkımızı sonuna kadar arayacağız

 

Sadri Şener, bu aşamadan sonra UEFA'nın konuyla ilgili yapacağı yorumun büyük önem ve ağırlık kazandığını da vurgulayarak şöyle devam etti: "Randevu talebimize gelecek cevabın ardından uğradığımız tüm haksızlıkları bir bir anlatacağız.

 

Savcılık tarafından hazırlanan iddianame de UEFA'nın bilgisi dahilinde. Ayrıca Futbol Federasyonu seçimlerinde kullandığımız oyların karşılığını da mutlaka ilgililerden soracağız. Bizimle aynı görüşte olan kulüpler var.

 

Onlarla ortak planlama çerçevesinde hareket edip Haziran'daki genel kurulda bir takım hamleler içine girebiliriz." Şener, yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı da titizlikle bir hukuksal altyapı hazırladıklarını sözlerine ekleyerek, "Eğer bir mağduriyete uğrarsak bu hukuksal altyapı doğrultusunda gereken hamleleri yapıp kulübümüzün hakkını sonuna kadar arayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.