Şener: Transfer yaparsak 1461'den alırız!

Ligde tökezleyen, kupada tam gaz yola devam eden Trabzonspor'un iki farklı görüntüsü kafa karıştırırken, en çok merak edilen soru şu: "Transfer olacak mı?".. Geniş kadrosu ve 12 yabancı futbolcusuyla dikkat çeken bordo-mavili ekipte başkan Sadri Şener,"Transfer olacak mı? Alper'in adı sürekli gündemde. Bu konudaki son durum nedir?" sorusuna, "Transfer yaparsak 1461 Trabzon'dan alırız. Orada her mevki için oyuncu mevcut.. Çocuklar aslanlar gibi mücadele ediyor. Maşallah" yanıtını verdi. Başkan Sadri Şener şunları söyledi: "Kupadaki gibi ligde de iyi sonuçlar bekliyorum. Bu kadroya inandık, inanıyoruz. İsteklerini yerine getiriyoruz. Hatırlarını soruyoruz. Taraftar da ben de iyi sonuçlar bekliyoruz. Ligde kaybedilen bir şey yok daha. Karabük maçını üzüntüyle izledim. Ligde puan kaybetme kredisi bitmiştir"
 
"ŞENOL GÜNEŞ İLE GÖRÜŞTÜM"
 
Geçen gün bir günlüğüne gittiği Trabzon'da teknik direktör Şenol Güneş ile de görüştüğünü belirten Sadri Şener, "Sıkıntı yok. Tek ortak düşüncemiz var, o da Trabzon'un başarısıdır" yorumunu yaptı. FIFA ve Interpol'ün sporda şike ve bahis olaylarını engellemek amacıyla düzenlediği şike çalıştayının İstanbul'da yapılacak toplantısı için de Şener, "Davet aldım ama katılamayacağım. Avukatlarımız orada olacak" dedi.
 
HEDEF KUPA!
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu'nu da 3-0 yenerek gruptaki 4'üncü maçını da kazanan bordo- mavililerde gözler yarın oynanacak Sanica Boru Elazığspor maçına çevrildi. Ligde lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde bulunan, aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'un Başkanı Şener, Avrupa kupalarına gitmenin yolunun Türkiye Kupası'ndan geçtiğine inandıklarını söyledi. Ligin aksine kupada başarılı sonuçlar aldıklarını hatırlatan Başkan Sadri Şener, "Kupadaki başarılı performansımızı Mersin İdman Yurdu karşısında da gösterdik. Galibiyetle ayrılacağımıza olan inancımız tamdı. Futbolcularımız da bunu başardı. Rahat bir galibiyet elde ettik" diye konuştu.
 
AMAÇ FİNAL VE AVRUPA KUPALARI
 
Kupadaki grup maçlarında 4'üncü maçlar sonunda aldıkları 4 galibiyet ve ulaştıkları 12 puanın kupadaki iddialarının ve başarılarının en önemli göstergesi olduğunu kaydeden Şener, "Bu başarı ve istikrarı sürdürerek önce yarı finale yükselmeyi, mutlu sona ulaşarak Avrupa kupalarına katılmayı amaçladık" dedi.
 
Mersin İdman Yurdu karşısında aldıkları galibiyetle ligdeki kötü sonuçların neden olduğu moralsizliğin bir nebze de olsa hafiflediğine inandığını vurgulayan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Artık taraftarlarımızı üzme ve puan kaybetme kredilerimizin tamamını doldurduğumuzu düşünüyorum. Üzerimizdeki olumsuz havayı dağıtmalıyız. Onlara hediye ettiğimiz Mersin İY galibiyeti sonrası Elazığ deplasmanına gideceğiz. Amacımız; bu deplasmandan da 3 puanla dönerek ligde bir galibiyet serisine başlamak. Futbolcularımızın gelen olumsuzluklardan sonuçlar çıkardıklarına inanıyorum."

Editör: TE Bilişim