Trabzonspor sponsor anlaşmaları kapsamında Turkcell ile çalışma başlatarak "61CELL"i satışa çıkardı. Bugün tanıtım toplantısı yapılan "61CELL" büyük kampanya ve kolaylıklarla bordo mavili taraftarların hizmetine sunuldu. 

Toplantıda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta açıklamalarda bulundu. Terzioğlu ilk olarak yapılan kampanyaları tanıttı ve sonrasında "15 yıl boyunca Turkcell altyapısında yer alacak. Bu anlaşmadan hem Trabzonspor hem de Turkcell kazanacak. Aynı zamanda Akyazı Stadı’nın teknoloji altyapısını da biz sağlayacağız. Bütün Türkiye’de şuan numaralar satışta. Hem forma hem de kombineler hazır durumda." ifadelerini kullandı. 

Başkan Usta ise bu projeye taraftarlardan önemli destek beklediklerini söyledi. Diğer takımların yapmış oldukları kampanya ve projelerden çok farklı bir çalışma yaptıklarını kaydeden Usta " Cazibesi olan "61" üzerine çalıştık. Yeni stad ve bu projelerle ekonomik gücümüzü yükselteceğiz.Bu hat projesi bize ciddi katkı sağlayacak. 100 bin rakamının üzerine çıkıldığında tabi ki gelir oldukça büyük olacaktır. Yaptığımız anlaşmalar amatör şubelerimiz ve basketbol takımını da kapsamakta. Ben seçim döneminde 130 Milyonluk bir gelir olacağını vadetmiştim. Ancak Trabzonspor taraftarı rahat olsun rekor bir gelir getireceğiz ve gelirler 200 Milyon TL’yi bulacak." dedi. 

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yeni staddan loca aldığını hatırlatan Usta "Hocamız  bildiğiniz gibi yeni stadımızın localarından hatırı sayılır bir ücret ödeyerek loca aldı. Hattını da yapacağımız açık arttırmada alarak katkı yapacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

Toplantıya ayrıca futbolculardan Mehmet Ekici, Castillo ve Ibanez'de katıldı. 3 futbolcuya birer hat hediye edilirken Mehmet "  Hedefimiz bu yıl çok gol atmak. 61. Dakika şovunu yaşadığım için çok mutluyum. Tarif edilmez bir duygu. Yaşamak gerekiyor, herkesi maça bekliyorum." dedi. Castillo yaptığı açıklamada ise kendisine imza atarken 61. dakikadan bahsedildiğini belirterek "Bende hemen maçları izledim ve özellikle 61. Dakikadaki şovları gördüm. Ben de en yakın zamanda bunları yaşamak istiyorum." ifadelerini kullandı. Ibanez ise şehri gezdiğinde heryerde bu rakamı gördüğünü ve sıradan bir rakam olmadığını ilk günden anladığını belirtti. 

İSİM HAKKI BELLİ OLDU

Muharrem Usta ayrıca yeni stat Akyazı Arena’nın isim hakkıyla ilgili olarak, "Stadın isim hakkı belli. Ekonominin içerisinden iyi bir marka ile anlaşma yaptık. Stat açılınca bu firmayı duyuracağız" ifadelerini kullandı.