Samsun'da düzenlenen dostluk yemeğinde konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, "Samsunspor-Trabzonspor kardeştir ve öyle olmaya da devam edecektir. Biz Samsunspor için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Samsunspor, Samsun için neyse bizim içinde o dur"dedi

DOSTLARIMIZLA BİRARAYA GELDİK

Samsunspor ve Trabzonspor arasında atılan dostluk bağları giderek güçleniyor. Yeşilyurt ailesinin davetlisi olarak Samsun'a giden ve burada Kırmızı-Beyazlılarla biraraya gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve yöneticileri, Samsunspor'un herdaim destekçisi olacaklarını söyledi. Geçmişte sportif alanda Trabzon-Samsun arasında üzücü hadiselerin yaşandığını ve bunun Karadeniz'in iki inci takımına yakışmadığı dile getiren Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, "Yeşilyurt ailesine öncelikle nazik davetleri için çok teşekkür ediyoruz. Çorum Belediyespor ile oynadığımız Türkiye kupası maçı sonrası Samsun'da dostlarımızla biraraya gelip sohbet etme fırsatı bulduk"dedi.

SAMSUNSPOR BİZİM KARDEŞİMİZ

Başkan Usta ayrıca, "Samsunspor ve Trabzonspor Karadeniz'in iki inci takımı. Samsunspor, Samsun için neyse bizim için de o. Biz Samsunspor'a değer veriyoruz ve herzaman dostumuz olarak görüyoruz. Geçmişte yaşanan üzücü olaylar bize yakışmıyor ve bunları artık unutmak istiyoruz. Biz Samsunspor için elimizden gelen ne varsa her süreçte yapmaya hazırız. Başkan Erkut Tutu ile de sık sık diyaloğ halinde oluyoruz. Transfer yasakları ve benzeri sorunları var, zor bir süreçten geçiyorlar, ben inanıyorum ki bu süreci en az zararsız bir şekilde atlatacaklardır. Onların iyi durumda olması bizleri mutlu eder. Samsun-Trabzon kardeştir ve öyle olmaya da devam edecektir" dedi.