Başkan Muharrem Usta dün Fotomaç'a konuştu ve çok özel açıklamalar yaptı. Ekonomik ve sportif açıdan kötü dönemden geçtiklerinin altını çizen Başkan Usta, "Biz günü kurtarmanın peşinde değiliz. Trabzonspor'un geleceğini planlıyoruz. Yeni ve güçlü bir takım kurduk. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu bağlamda, taraftarımızdan da biraz sabır diliyoruz" dedi.

ÜNİVERSİTE MÜJDESİ
Trabzonspor Vakfı kuracaklarını belirten Usta, "İlk bağışı ben yapacağım. Burada toplanan yardımlarla başarılı öğrencilere burs vereceğiz. Durumu kötü olan eski futbolculara, yardıma ihtiyacı olan insanlara destekte bulunacağız" diye konuştu.
Trabzonspor'a değer katacak projelerin üzerinde çalıştıklarını söyleyen Usta, taraftarlara üniversite müjdesi verdi: "Trabzon'da bulunan Sanat Evi'ndeki çalışmalarla Trabzonspor'un maçlarının öncesinde farklı koreografi ve sanatsal gösteriler yapılacak. Biz Trabzonspor'a bir kolej havası katmak istiyoruz. Trabzonspor Üniversitesi'ni de birkaç yıl içinde hayata geçireceğiz. Bunun müjdesini şimdiden verebilirim. Önemli projeler üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir."

UÇAKLI KOMBİNE YOLDA
Ligin 7. haftasındaki Akhisar maçı ile açılması planlanan Akyazı Stadı ile ilgili de Usta, "25 bin kombine satmak istiyoruz. Bunun için uçaklı ve otobüslü kombine projesini hayata geçireceğiz" dedi. Trabzonspor'un gelirlerini artıracak sponsorlukların yakın zamanda açıklanacağını belirten Usta, "Sadece yeni stadın isim hakkıyla ilgili görüşmeler yapmıyoruz. Farklı sponsorluklarla ilgili de gelişmeler var" dedi.

Kaynak: Fotomaç