Trabzonspor, Hakan Arıkan'ın sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı. Fenerbahçe derbisinde yaptığı 10 kurtarışla devleşen başarılı file bekçisini, teknik direktör Ersun Yanal ile başkan İbrahim Hacıosmanoğlu maçtan sonra özel olarak tebrik etti. Başkan Hacıosmanoğlu'nun, Hakan'a, "Onur sakatlandıktan sonra kadromuzda olsaydın, ligde şu anki yerimiz daha farklı olurdu. 

Tapunu da alalım 
Senin tapunu da almak lazım" dediği öğrenildi. Fırtına'da kaptan Onur'un ligin 4. haftasında sakatlanmasının ardından kaleye geçen Fatih Öztürk ile İbrahim Demir bekleneni verememişti. Ersun Yanal'ın tecrübeli bir kaleci istemesi üzerine Hakan Arıkan devre arasında Kayserispor'dan 550 bin euro'ya sezon sonuna kadar kiralandı. Yönetimin, kaleye geçtikten sonra Onur Kıvrak'ın boşluğunu dolduran Arıkan'la masaya oturarak, yeni ve daha iyi şartlı bir sözleşme teklif edeceği dile getirildi. 

Onur: Kaliteyi artırdı 
Kaptan Onur Kıvrak'ın da yaptığı yorumlarda Hakan Arıkan'ı överek, "Çok kaliteli bir isim. Kalede kaliteyi yükseltti" ifadelerini kullandığı bildirildi. Hakan Arıkan, Beşiktaş'ta forma giyerken 8-0'lık Liverpool yenilgisini yaşamıştı. 32 yaşındaki tecrübeli eldiven daha sonra gittiği Antalyaspor ve Kayserispor'da devamlı oynayarak güven sorununu aştı. Trabzon'da ise zirve yaptı.