HACIOSMANOĞLU; “Biz yönetim olarak gecikmeli de olsa yükümlülüklerimizi yerine getirirken, oyunculardan da mücadele etmelerini beklemek hakkımız. Böyle bir ligde ilk 3’e giremedikten sonra hiç bir şeyin anlamı yok”

HACIOSMANOĞLU; “ Eskişehir maçının ardından oyuncularıma mücadele etmemeleri halinde Erciyes maçının ardından soyunma odasında daha farklı bir başkan görebileceklerini de söyledim. Ancak böyle bir toplantıyı ligin 3. haftasının ardından yapmadığım için de pişmanım”

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Günebakış Gazetesi'ne birbirinden ilginç açıklamlara yer verdi.

İŞTE O HABER

Eskişehirspor maçının ardından Trabzon’da adeta kamp kuran ve hem oyuncular hem de teknik sorumlu Hami Mandıralı ile toplantı yapan Hacıosmanoğlu, sürekli “KRİZ VAR” şeklinde bir algı oluşturulmasına tepki gösterdi. Hacıosmanoğlu, bu tür söylemleri seslendirenlere imalı olarak, “Trabzonspor’u başkan ve yönetim yönetmiyor onlar yönetiyor galiba!” şeklinde mesaj gönderirken, “İnsanlar bu tarz dedikodular ile uğraşırken bizim derdimiz kaynak bulup kulübü borç batağından kurtarmak” diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, Eskişehir maçının ardından Trabzon’a gelip yaptığı toplantılara da açıklık getirirken, “Ben hiç kimsenin işine karışmadım. Geldik toplantı yaptık. Kadro dışılar hakkında bilgi aldık, fikrimizi söyledik. Oyuncular ile de bugüne kadar konuşmadığımız şekilde konuştuk. ‘Belki zaman zaman ödemelerde 1 aylık gecikmeler oluyor ama sonunda herkes parasını alıyor. Ama o süreç içinde oyuncu sahada mücadele etmediği zaman Trabzonspor’un bundan gördüğü zararı kim telafi edecek?’ şekilde söylemlerde bulundum” dedi.

Süper Lig’de bulundukları konumun altındaki takımlarda Trabzonspor formasını giyecek oyuncu sayısının bir elin parmaklarından fazla olmadığını da söyleyen Hacıosmanoğlu, Eskişehir maçının ardından “Bunu oyuncularıma söyledim. Hepsi de bana hak verdi. ‘O zaman giyindiğiniz formanın hakkını verin’ dedim. Eğer mücadele etmemeleri halinde Erciyes maçının ardından soyunma odasında daha farklı bir başkan görebileceklerini de kendilerine söyledim. Ama o maçta kendilerine yarışan bir oyun ortaya koydular. Hepsini tebrik ediyorum. Ancak böyle bir müdahaleyi ligin 3. haftasının ardından yapmadığım için de pişmanım” dedi.

Hacıosmanoğlu, Beşiktaş ve Galatasaray’ın durumunun ortada olduğunu da belirtirken, “Böyle bir ligde ilk 3’e girip Şampiyonlar Ligi’ne gidemedikten sonra hiçbir şeyin anlamı yok. Ancak bu hedefe ulaşmak için hala daha şansımız var. Onun için oyuncularımız yüreklerini ortaya koyacak ve mücadele edecekler. Kalan maçlarımızın hepsini kazandığımızda Devler Ligi’nin kapısını açabiliriz” diye konuştu.

Anlaşsaydık getirirdim!

Hacıosmanoğlu, yeni sezon için yeni bir teknik adam ile anlaşıldığı yönünde ki iddialara da cevap verirken, “Şu anda Hami hoca takımın başında ve başarılı bir şekilde çalışıyor. Böyle söylemlerin kime faydası var anlamış değilim. Sezon sonu gelir oturulur durum değerlendirmesi yapılır. Trabzonspor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa o hayata geçirilir” diye konuştu.

GÜNEBAKIŞ / RAHMAN TURAN
Editör: TE Bilişim