Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Yerli ve yabancı transferlerin yanı sıra iç transferde de sıkıntı yaşamak istemeyen bordo-mavililer ilk olarak Olcan Adın’la Antalyaspor maçı sonrası bir araya gelerek söylentilere son noktayı koymayı planlıyor. Göreve geldikleri ilk yılda Avrupa’da başaralı olduklarını ancak Spor Toto Süper Lig’de beklentilerin altında kaldıklarını belirten Hacıosmanoğlu, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmayı hedeflediklerini belirtti. Kendileri istemedikten sonra Trabzonspor’dan oyuncu alınamayacağını vurgulayan Hacıosmanoğlu, Onur ve Olcan Adın hakkında ortaya atılan transfer dedikodularına ise itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Yeni sezonda Trabzonspor’un eksiklerini giderip şampiyonluğa oynayan bir takım haline gelmeye hedeflediklerini belirten Hacıosmanoğlu, “Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kurmayı hedefliyoruz. Gelecek sezon Trabzonspor şampiyonluğa oynayan takımlar arasında değilse hedefimize gidemiyoruz demektir. Hedefimize gidemiyorsak Trabzonspor koltuğunu meşgul etme lüksümüz yok. Trabzonspor hep bizim olsun biz yönetelim zihniyetinde olan insanlardan değiliz. Biz Trabzonspor’u nasıl başarıya taşırız. Trabzonspor sevdalılarına nasıl laik oluruz düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.

Bu sezon ki performanslarıyla birçok takımın transfer listesinde yer alan Onur Kıvrak ve Olcan Adın için gelen tekliflere olumsuz yanıt vermeyi hazırlanan Başkan Hacıosmanoğlu, transfer söylentilerine itibar edilmemesini istedi. Her iki oyuncununda Trabzonspor’un sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, “Şampiyonluğu hedefliyen bir takım elindeki değerli oyuncuları bırakmaz. Biz istemedikten sonra oyuncularımızı bir başkasının alması söz konusu değil” dedi.

Hafta sonu oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçı hakkında ise Başkanı Hacıosmanoğlu, “Antalyaspor ülkemizin güzide bir takımı. Küme düştüler diye onları hafife alırsak hata yaparız. O yüzden çok ciddiye almamız gereken bir maç. Gelecek sezonu etkileyecek bir müsabaka bizim açımızdan. Antalyasporlu oyuncular gider ayak takımlarını temsil edecekler. Kazanmamız gereken maçlardan biri. Oyuncularımız bunun bilinciyle hareket edeceklerdir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim