Bordo-mavili kulübün resmi dergisinin Şubat sayısında yer alan yazısında başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'u, söz verdikleri hedeflere ulaştırma adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Hizmetkarı olduğumuz her fırsatta dile getirdiğimiz Trabzonspor'umuzu söz verdiğimiz hedeflere ulaştırma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ara transfer döneminde uzun süredir takip ettiğimiz ve hocamızın istediği isimleri de kadromuza kattık. Erkan Zengin, Aytaç Kara, Hakan Arıkan ve Uğur Demirok'un takımımıza önemli katkıları olacağına inanıyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda kadromuza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bunun karşılığını alma adına verdiğimiz mücadelede artık hakem hataları ile karşılaşmak istemiyoruz. Bu düşüncemizi federasyon yetkililerine net ifadelerle ilettik" dedi.

"HAKEMLER TRABZONSPOR'A KARŞI HATA HAKLARINI FAZLASIYLA DOLDURDULAR"
'Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızın emeklerini artık hakem hatalarıyla kaybetmeyeceğiz' diyen Hacıosmanoğlu, "Eğer böyle bir durum ile karşılaşırsak biz bunun adını hakem kararı diyeceğiz. Çünkü hakemler Trabzonspor'a karşı hata haklarını fazlasıyla doldurmuşlardır" ifadesini kullandı.

"NAPOLI'Yİ GEÇİP SON 16 TAKIM ARASINA KALMAK İSTİYORUZ"
Takım olarak iki kulvarda yarışı sürdürdüklerini belirten başkan Hacıosmanoğlu, "Ligde yarışa ortak olmak için daha çok mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Avrupa liginde ise İtalya'nın köklü kulüplerinden biri olan Napoli'ye karşı oynayacağımız müsabakaları geçip, son 16 takım arasına kalmak istiyoruz. Geçen sezon ilk kez oynadığımız 2.tur müsabakasını bu yıl bir sonraki aşamaya taşımak en büyük arzumuz" dedi.

"TARAFTARLARIMIZ TAKIMI YALNIZ BIRAKMASIN"
Bordo-mavili taraftarlara da seslenen Hacıosmanoğlu, "Taraftarlardan beklentimiz oluşturduğumuz bu kadroya destek vermeleridir. Stadyuma gelmemek için herkesin kendine göre haklı nedenleri olabilir. Ancak hiç bir gerekçe bizi Trabzonspor sevgisinden ve bağlılığından ayrı düşürmemelidir. Oyuncularımıza verdikleri mücadelede yalnız olmadıklarını hisettirmeliyiz" dedi.

"BORÇLARIMIZ GİDECEK"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir yandan sportif başarıyı kovalarken diğer yandan da ekonomik yapıyı iyileştirme ve kaynak oluşturma çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu anlamda en büyük kaynaklarımızdan biri yapımı devam eden yeni stadyumumuzun isim hakkı olacaktır.Buradan gelecek olan ekonomik girdi ve yaptığımız anlaşmalar gereği direk borcumuz gidecek ve kulübümüz bu yönde önemli bir rahatlama sağlayacaktır. Stadyum isim hakkı dışında da gelir getirici kaynak arayışlarımız devam etmektedir."