Trabzonspor'da en çok merak edilen konu, yeni teknik direktörün kim olacağı. Kulislerde Samet Aybaba, Fatih Tekke, Giray Bulak ve Mustafa Akçay gibi hocaların adı geçerken, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu FANATİK aracılığı ile taraftara mesaj gönderdi.

Net bir isim üzerinde yoğunlaşmadıklarını vurgulayan Ağaoğlu, “Trabzonspor’un hedeflerine ve şartlarımıza en uygun hocayı göreve getireceğiz. En kısa zamanda anlaştığımız teknik direktörü açıklayacağız. Listemizde sadece yerli değil, yabancı isimler de var. Önemli olan nokta; şartlarımızı kabul edecek bir çalıştırıcıya takımı emanet etmek. Yoksa 3 gün sonra “Bu niye böyle oldu” diyecek hoca bulmak kolay. Ancak sonrası kriz. Bunu geçmişteki örneklerden Trabzonsporlular çok iyi biliyor. Zaten bu yüzden zaman alıyor. Ama kimse merak etmesin. Trabzonspor için en iyisi olacak” ifadesini kullandı.

‘Üçünü de satmayacağız’ 

Avrupa kulüplerinin radarında olan Abdülkadir Ömür, Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı’yla ilgili de net konuşan Başkan Ağaoğlu, “Defalarca söyledik, anlamadılar. Bu 3 oyuncumuz da altyapı için büyük örnek. Bu örnekleri böyle zamanda kaybedersek, arkalarından gelenlere bir şey anlatamayız. Bu futbolculara değer vermemiz gerekir. Değer vermenin yolu da onları takımda tutmak, en iyi performansı almak. Okay’ı da, Abdülkadir’i de Yusuf’u da satmak istemiyoruz” dedi.