Trabzonspor Başkanı Muharrrem Usta, Akyazı Stadı'nın ilerlemesine dair bilgilendirme yapmıştı. 24 Ağustos'ta Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Usta, stadyumda çimlerin serilmesinin Kurban Bayramı'nda tamamlanacağını ifade etmişti.

Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nun NTV'de yayınlanan programı esnasında tweet atan Usta, ''Geliyor... Bayrama stadın çimleri serilmiş olarak girilecek. Bayram bitişi ise hibrit işlemi başlayacak.'' diyerek bilgilendirmede bulunmuş, bordo mavili taraftarlarca ''Çimin sırası değil başkan'' şeklinde oldukça şiddetli eleştiriler almıştı. 

Muharrem Usta'nın 24 Ağustos'ta attığı bu tweetin ardından kurban bayramı geride kalmasına rağmen Trabzon Akyazı Stadyumu'nda çim serme veya hibrit işlemine ise geçilemedi.

TURAN VE SARAL İNCELEDİ!

Dün, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi ve Akyazı'dan sorumlu yönetici olarak görev yapmaya başlayan Gökhan Saral ile TOKİ Başkanı Ergün Turan stadyumu gezerek inşaat çalışmalarını denetledi. Bordo Mavili takımın Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında müsabakaları oynamak üzere geçiş yapacağı Akyazı Stadyumu'nda drenaj ve çatı inşaatı işlemleri ise hala devam etmekte. 

Akyazı Stadyumu'nda çim serme işleminin yapılabilmesi için çatı inşaatı ve yalıtımı sağlayan membranların tamamlanarak çatı destek direkleri ile vinçlerin zeminden çıkartılması gerekiyor. Akyazı'da Ekim ayında çatı inşaatının tamamlanması ve ay sonuna doğru vinçlerin inşaat alanından çıkartılması bekleniyor.