Trabzonspor'da bugün yapılması planlanan fakat seyirci ve protkol katılımın oldukça düşük olduğu belirlenen ''Avni Aker'e veda'' organizasyonu TSK'nın Suriye'ye girmesi nedeniyle iptal edilmiş, Başkan Muharrem Usta'nın apar topar ceketini alıp İstanbul'a döndüğü ifade edilmişti. Trabzonspor'da ''Veda'' etkinliğinin büyük bir hüsranla sonuçlanmasının ardından Trabzonspor camiasında gündem akşam saatlerinde Aziz Yıldırım oldu. 

Şekip Mosturoğlu ile NTV'de Oğuz Haksever'in canlı yayın konuğu olan Aziz Yıldırım, şike davası - kumpas  - 3 Temmuz süreci - Sürmene saldırı ve Trabzonspor camiası hakkında bir çok açıklama yaptı. Trabzonsporluların bir hayli tepki gösterdiği açıklamaların ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan flaş bir mesaj geldi. 

Usta tüm bu gündem maddelerin arasında ''Bayram müjdesi '' olarak nitelendirdiği hibrit çim konusunda Twitter üzerinden açıklama yaptı. Usta Twitter üzerinden verdiği mesajda,''Geliyor... Bayrama stadın çimleri serilmiş olarak girilecek. Bayram bitişi ise hibrit işlemi başlayacak.'' dedi. 

Bordo Mavili taraftarlar ise Usta'ın bu mesajında ''Derdimiz hibrit çim mi şu an'' diyerek yoğun tepki gösterdiler. 

Editör: TE Bilişim