Trabzonspor’da geçen hafta ilk 11’de yer alan Volkan Şen, bu hafta yerini Yusuf’a bıraktı.

Buna göre geçen haftaya nazaran sadece Volkan – Yusuf değişikliği yapılırken bu karar, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hafta içinde yaptığı açıklamaları hatırlattı. 

Başkan Hacıosmanoğnu hafta içerisinde düzenlediği basın toplantısında Volkan Şen ile ilgili olarak, “Volkan konusunda aynı görüşteyim. Profesyonel ligde futbolcu seyirci ile temas halinde olmamalı. Kaptan da bize gelip özel konulardan bahsetti. Sahadan çıkarken ağlayarak çıktı. Agresif tavır göstermedi. Biz bir sonraki maçta "oynasın" demedik. Teknik kadronun kararıydı. Bana göre yanlıştı. Sen dedim öyle bir mücadele etmek zorundasın ki sahada bu açığı sen kapatacaksın. Bana göre 3-4 maç oynamaması lazımdı” demişti. 

Başkan Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarının ardından bu hafta Volkan Şen ile ilgili konu merak konusu oldu. 
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Başkan Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarının ardından Volkan’a bu hafta ilk 11’de yer vermedi. Volkan’ın yerine ise Akçay, Yusuf’u tercih etti.

BOSİNGWA YİNE SAKAT

Trabzonspor'da günlerdir Bosingwa'nın Karabükspor karşılaşmasında oynayacağı söylenirken açıklanan kadrolarda ilk 18'de bile yer alamaması şok etkisi yarattı.

Bordo mavili takımın aksayan mevkilerinden olan sağ bek için ilaç olması beklenen Portekizli yıldızın olmaması hayal kırıklığı olarak yorumlandı.

Zeki Yavru'nun Karabükspor karşılaşmasında göstereceği performans teknik patron Mustafa Reşit Akçay için eleştirileri veya övgüleri peşinden getirecek.

JANKO 18'E GİREMEDİ

Trabzonspor'un yeni transferi olarak dillendirilen ve Karabükspor karşısında sahada olması beklenen Marc Janko'da 18 kişilik kadroya giremedi.
Editör: TE Bilişim