Trabzon yerel basınıyla düzenlediği tanışma yemeğinde başkan adaylığını kısmen açıklayan Muharrem Usta'ya tepkilerde gelmeye başladı.

BAKAN DANIŞMANLARI DEVREDE

Trabzonspor'u siyasete bulaştırmayacağını dile getiren Muharrem Usta 'nın adaylığını açıklamasından önce, AK Parti Milletvekili ve Bakan Erdoğan Bayraktar'ın danışmanlarının harekete geçtiği, Muharrem Usta'nın adaylığını açıklaması için kamuoyu oluşturduğu öğrenildi.

AK Partili Bakan danışmanın, Trabzonspor taraftar grupları ile görüşmeler yapması ve Muharrem Usta için destek istemesi kulislerde sert tepkilere neden oldu.

2010-2011 yılı şampiyonluğu kupasının Trabzonspor'a gelmemesinde etkin rol oynayan AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Muharrem Usta'nın, başkan olması halinde gerekli mücadeleyi veremeyeği kulislerin en önemli gündem maddesi oldu.

BİZ DEĞİL BEN DİYOR

Muharrem Usta'nın ekip halinde ulaştığı başarılarda dahi hep "ben" demesi dikkat çekerken, bu tavrı kendisiyle yola çıkması beklenen Trabzonspor camiasının önemli isimlerinden de tepki topladı.

Editör: TE Bilişim