Isparta kampından beri uygulanan özel programlara rağmen istenen kondisyon seviyesine hala ulaşamayan Batuhan Karadeniz, ligin ilk haftasında oynanacak Beşiktaş maçında forma giymeyi çok istiyor. Nitekim Batuhan, hocası Mustafa Reşit Akçay’ın karşısına çıkıp açıkça fikrini söyledi. Yetenekli oyuncu, “Gece gündüz çalışıyorum. Artık sahaya çıkmak istiyorum. Bana şans verirseniz, yüzünüzü kara çıkarmam. Beşiktaş maçında bazı insanlara nasıl bir futbolcu olduğumu yeniden ispat edeceğim” ifadelerini kullandı. Fakat tecrübeli teknik adamın yanıtı, Batuhan’ın işinin ne kadar zor olduğunun kanıtıydı.

ÖZELLİKLE Mİ YAPIYORSUN?

Genç golcünün çalışma temposundan pek memnun olmadığını kaydeden Akçay, “Koskoca ülkede senin fiziğine ve yeteneğine sahip başka bir forvet yok. Sen her şeye sahipsin ama çok ağırsın. Bazen form tutmamak için özellikle çabaladığını düşünüyorum. Herkesten çok savaşman gerekirken rölantide çalışıyorsun. Bak görüyorsun kulüp forvet arıyor. Oysa o mevkinin favorisi sen olmalıydın” diye konuştu. Batuhan’ın bu sözler üzerine, katetmesi gereken daha çok mesafe olduğunu iyice anladığı öğrenildi. Yıldız forvetin, idmanlar kadar diyet programına da özenle eğileceği belirtildi.

NASİHATLER VERDİ

Trabzonspor Yönetimi, golcü transferi için çabalayıp dururken, Teknik Direktör Mustafa Akçay, uzun zamandır yapmak istediği bir şeyi yaptı. Tüm futbolcuları ile yakından ilgilenen ve onlara nasihatler veren patron Akçay golcü Batuhan’a  söyledikleri ise adeta bir ders niteliğindeydi

Tesislerde bir ara dinlenirken gördüğü genç yıldız Batuhan Karadeniz’i yanına çağıran Akçay “Sen nasıl bir adamsın?” deyiverdi.

Mustafa Akçay, uzun zamandır forma girmesini beklediği Batuhan’daki istediği  gelişmeyi göremeyince içinde tuttuklarını Batuhan'ın yüzüne bir solukta sayıverdi: “ Bak Batuhan genç ve yeteneklisin. Türkiye’de senin fiziğinde de forvet yok. Bu güne kadar ülkenin en iyi teknik adamlarıyla çalışmışsın.  Takım arkadaşların  forma peşinde her mevki için kıyamet kopuyor. Senin mevkinde forma boş, ama sen şöyle bir hırslanmıyorsun...

Biz de bu yabancı forvet peşinde koşuyoruz... Bu anlattıklarımı bir düşün oğlum...
Editör: TE Bilişim