22 yaşındaki golcü, “Mustafa ve Ünal hocam bana güvendi. Ben de sahaya çıktığımda onları mahçup etmeyeceğim. Trabzon'lu sözü veriyorum” dedi.

Bordo-Mavililer’in geçmişte oynadığı takımlarda devamlı sorun yaratan Batuhan Karadeniz’i transfer etmesi camiada bazı isimleri rahatsız ederken, genç golcünün açıklamaları gönüllere su serpti. 22 yaşındaki forvet, Trabzonspor’da yeniden doğacını belirterek, gündeme sadece futboluyla geleceğini söyledi. Kendisine bu şansı tanıdıkları için teknik direktör Mustafa Akçay ve futbol genel direktörü Ünal Karaman’a çok teşekkür eden Batuhan, “Hocalarım bana güvendi ve Trabzonspor’a kazandırdı. Aslen ben de Trabzon’luyum. Bu kentin bir evladı olarak söz veriyorum, yeteneğimi en iyi şekilde sahaya yansıtacağım” dedi.

‘Para için gelmedim!’

Batuhan Karadeniz, liglerin başlamasını dört gözle beklediğini vurgulayarak, “Geçmişte hatalarım oldu. Yaşadığım tecrübelerle olgunlaştım. Artık futbol oynamak istiyorum. Sahaya çıktığımda herkes Batuhan’ın nasıl bir golcü olduğunu görecek. Bana güvenenleri utandırmamak için çok çalışacağım. Ben buraya para için değil, şampiyonluk yaşamak için geldim. Umarım bu hayalimi kısa sürede gerçekleştiririm” dedi. Öte yandan Batuhan, yıllık alacağı 750 bin TL ücret ile alt yapıdan gelen futbolcular hariç en az kazanan isimlerden olacak. Golcü oyuncu, Emre Güral, Yasin Öztekin ve Mustafa Yumlu’yla birlikte takımın düşük ücretlileri arasına girecek.