Trabzonspor 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, teknik dirktör Mustafa Reşit Akçay'ın haklarında kadro dışı kararı verdiği Volkan Şen'in geri dönme ihtimali olmadığını, ancak Batuhan Karadeniz'le ilgili durumu araştıracaklarını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çakıroğlu, "Bana göre Volkan, Çaykur Rizespor maçında yaptığı hareketin ardından takımımızdaki misyonunu tamamlamıştı. Kendisi için geri dönüş olasılığının sıfır olduğunu düşünüyorum. Hiç kimsenin bir başkasına küfür etmeye, ya da kötü davranışa aynı şekilde karşılık vermeye hakkı yoktur. Volkan'ın geri dönüşü mümkün değil" dedi.
 
BATUHAN'I ŞEHRİMİZİN ÇOCUĞU 
Batuhan Karadeniz'in durumunun biraz daha farklı olduğunu dile getiren Çakır, "Batuhan özellikle sayın başkanımızın istediği bir oyuncuydu. Kendisi Trabzonspor'a kurtarıcı diye alınmadı. Ama Trabzon şehrinin çocuğu. Potansiyeli yüksek. Futbol bilgisi iyi. Kiloları, antrenmadaki performansı sorun olabilir, bilmiyorum. Hocamızın raporu doğrultusunda bir değerlendirme yapacağız. Durumu netleşmedi. Ben doğru çalıştığı zaman çok faydalı olabileceğini düşünüyorum" dedi.  
 
AVRUPA LİGİ'NDE GRUPTAN ÇIKARIZ 
Takım üzerinde maç trafiğinden kaynaklanan bir yorgunluk olduğunu dile getiren 2. Başkan Çakıroğlu, "Sezon başı yorgunluk, performans azlığı. Bunları doğal karşılamak gerekir. Ben önce Torku Konyaspor, ardından Lazio'yu yenebileceğimizi düşünüyorum. Lazio Teknik Direktörü Petkovic'in kaygılarını biraz poliktik buluyorum. Maçtan önce hep rakip takımın gücünden, seyircisinden bahsedilir. Biz Lazio'yu yenmek istiyoruz. Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkacağına inanıyorum" diye konuştu. 
 
YUSUF ERDOĞAN MÜKEMMEL BİR YETENEK 
Yusuf Erdoğan'ın mükemmel bir yetenek olduğunu dile getiren Sebahattin Çakıroğlu, "Yusuf her geçen hafta daha iyi olacak. Daha 3-4 tane 1461 Trazon'dan yetiştirdiğimiz oyuncumuz var. Altayapıdan çok güçlü oyuncular geliyor" şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim