Trabzonspor’un, Spartak Moskova’dan kadrosuna kattığı Waris Majeed, Gana basınına yaptığı açıklamada şanssızlıktan yakındı.

Kasığından geçirdiği sakatlık nedeniyle Ocak ayının başından bu yana sahalardan uzak olan, sadece iki hafta önceki Mersin maçında 12 dakika süre alan genç oyuncu, “Ne yazık ki sene başından beri şanssızlıklar yakamı bırakmıyor. En olmayacak zamanda bu sakatlık belasıyla uğraşmak zorunda kaldım. Maçları dışardan izlemek zorunda kalmak çok kötü bir durum. Sahada olmak ve takımıma yardımcı olmak istiyorum. Ama futbolun içinde bunlar da var. Kabullenmeli ve dersler çıkarmalıyım” dedi.

Bordo-mavili takıma 6 milyon euro bonservis karşılığında gelen 23 yaşındaki futbolcu, Trabzon kentini çok sevdiğini de söyledi.

Her geçen gün şehre alıştığını dile getiren Waris, “Sık sık gezinti yapıyorum. Hem şehirde hem civar yerlerde vakit geçiriyorum. Her gitiğiniz yerin bambaşka bir kültürü var ve oraya adapte olmak zorundasınız” ifadelerini kullandı. Waris görev verilmesi halinde Akhisar maçında oynamak istediğini sözlerine ekledi.

Bosingwa çıkmadı

Trabzonspor, Süper Lig’de pazar günü sahasında Akhisar ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları bulunan Bosingwa, Yusuf, Belkalem, Yatabare ve Onur Kıvrak ile hasta olan Waris antrenmana katılmadı.

Koşu ve istasyon programıyla başlayan çalışma çift kale maçla tamamlandı. Gaziantepspor maçında sağ kalçasına darbe alan Bosingwa’da ezilme ve kanama belirlendiği açıklandı. Tedavisine devam edilen Portekizli futbolcu, Akhisar Belediyespor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.
Editör: TE Bilişim