Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katıldığı bir televizyon programında, ‘Bu sezon Trabzonspor’dan beklentileriniz nelerdir?’ sorusunu, “Trabzonspor’dan şampiyonluk beklentim var” şeklinde cevapladı.

Trabzonspor’a yeni sezonda başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzonspor hepimiz için bir sevda. Şehrimizi tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtan en güzide kuruluşumuz. Trabzon Belediyesi geçmişten bugüne kadar, temiz futbol, fair-play anlayışıyla, iyi oynayan kazansın anlayışıyla Trabzonspor’u her zaman destekledi ve bu destek bundan sonra da devam edecektir. Trabzonspor bundan önceki yılarda birçok başarılara imza attığı gibi bu sezonda başarılı olmasını istiyoruz, diliyoruz, talep ve dua ediyoruz. Bu anlamda yönetimimize, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve hepsinin üstünde de gönülden taraftarlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Hiçbir takıma garezimiz yok

Trabzonspor taraftarlarından kente gelen takımları ve o takımların taraftarlarını büyük bir misafirperverlikle karşılamalarını isteyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Camiamızın hiçbir takıma garezi yoktur. Temiz futbol anlayışının ve sevecenliğinin mutlaka 2010-2011 sezonunun süper lig şampiyonunun Trabzonspor’un olduğunun tescil edilmesi ile katmerleneceğini de herkesle paylaşmak istiyorum. Bu hakkımızın sonuna kadar savunucusuyuz ve takipçisiyiz. Hiçbir şekilde de bırakmayacağız” diye konuştu. 

UEFA’nın verdiği kararların CAS tarafından onaylanacağını düşünüyorum

UEFA’nın şike ile ilgili verdiği karar ve CAS sürecini de değerlendiren Başkan Gümrükçüoğlu, “UEFA’nın şike ile ilgili verdiği kararın CAS tarafından onaylanacağını düşünüyoruz. Bunun neticesinde de Türkiye Futbol Federasyonu’nun bunun gereğini mutlaka icra etmesini istiyoruz. Bunun dışındaki tutum ve davranışlar adeta kamuoyu nezdinde münfesih olmalarına yer açar. Bunun neticesinde TFF bu kararları almak durumdadır. 76 milyonun bildiği 2010-2011 sezonunu şampiyonunun Trabzonspor olduğunu sadece tescil edeceklerdir. Biz kupanın tenekesinin de peşinde değiliz. Şampiyonluğumuzun tescil edilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim