Son dönemde Trabzonspor’da en çok tartışılan konu Hami Mandıralı. Göreve devam edecek mi, Lucescu gelirse altında çalışmayı kabul eder mi? İşte merak edilen bu ve benzer sorulara Hami Mandıralı’nın cevapları:

LUCE’DEN BAŞKASIYLA OLMAZ

“Evet Lucescu’nun Trabzonspor’a gelmesi halinde onun altında ömür boyu çalışacağımı söyledim. Ben akıllı bir adamım. Lucescu gibi tecrübeli ve futbol dâhisi biriyle çalışıp, onun deneyimlerinden kazanmayı tabi ki isterim. Adam kaliteli bir adam. Ama başka kimseyle birlikte de çalışmayacağımı söyledim.
 
İDMANLA HOCA OLUNMAZ

Benim 14 maçta Trabzonspor’a verdiklerim ortada. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ben bazı kararlar aldım, onlar da arkamda dik bir şekilde durdu. Takım olma konusunda önemli bir mesafe aldık, maç kazandık, kulübe de para kazandırdık. Verilen görevi layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Hoca olmak sadece sahada idman yaptırmak değil, o işin en kolay tarafı.

SIKINTIM YOK, BEN RAHATIM

Hiçbir sıkıntım yok. Ben rahatım. Şimdi kursa gidip diplomamı almak için hazırlanıyorum. Kötü düşünenleri de fikirleriyle baş başa bırakıyorum. Ben kimsenin uşağı olmadım, bundan sonra da hiçbir kişinin uşağı olmam. Ben Trabzonspor’un ve Trabzonspor’u sevenlerin uşağıyım, hizmetkarıyım.  Durum bundan ibaret.”
Editör: TE Bilişim