Trabzonspor'un file bekçisi Faith Öztürk'ün, Eskişehirspor karşılaşmasında ilk 18'e alınmaması dedikoduları beraberinde getirdi.

Bu dedikoduların bir tanesi Futbol Arena'dan geldi.

Habere göre, Fatih Öztürk'ün İnstagram hesabında paylaştığı bir resmin altına bir taraftarın ''ahlaksız'' yorumda bulunması sonrası çılgına dönen başarılı eldiven Bursaspor karşılaşmasında da bir bölüm taraftarın kendisine küfürlü tezahüratlarda bulunması sonrası ipleri koparmaya hazırlanıyor. 


''BENİ KADROYA ALMA HOCAM''

Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrası eldivenleri devralan Fatih, teknik direktör Ersun Yanal'a giderek ''Eskişehirspor karşılaşmasında kendisini kadroya almamasını rica etti'... Fatih'teki moral bozukluğu sonrası oyuncunun isteğini kabul eden Yanal, takımın Manisaspor'la olan kupa karşılaşmasında da Fatih'i 18 kişilik kadroya dahil etmedi.
 
TALİPLİSİ ÇOK...

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'un yanı sıra Kasımpaşa ve Sivasspor'un da Fatih Öztürk'le ilgilendiği, oyuncunun menajeriyle temas halinde oldığu öğrenildi. Fatih'in edilen küfürler ve yapılan eleştiriler nedeniyle kırgın olduğu öğrenilirken Fatih'in ara devrede büyük ihtimalle başka bir takıma transfer olacağı belirtliyor.
 
FATİH GİDİYOR GÖKHAN GELİYOR...

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın sakatlığı Fatih Öztürk'ün ise takımdan ayrılma talebi sonrası gözler kaleci transferine çevrildi. Bordo mavili yönetim teknik direktör Ersun Yanal'la yaptığı toplantı sonrası Kayseri Erciyesspor forması giyen Gökhan Değirmenci'yi listeye aldı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Gökhan için Erciyesspor yönetimiyle masaya oturması beklenen Trabzonspor'un başarılı kaleci için Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen Caner Osmanpaşa'nın bonservisini teklif edecek.
Editör: TE Bilişim