Bu sezon hakemlerden yana canı yanan Trabzonspor, Fırat Aydınus endişesi taşıyor. Daha önce Beşiktaş tribünlerinden geldiği iddia edilen FIFA Kokartlı hakemin derbi maçına atanması bordo-mavili camiada endişeyle karşılandı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklanırken, haftanın en önemli karşılaşmalarından biri alan Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasına Fırat Aydınus’un atanması, bordo-mavili camia tarafından endişeyle karşılandı. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.

3. KEZ TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINDA DÜDÜK ÇALACAK
FIFA Kokartlı İstanbul Bölgesi Hakemi Fırat Aydınus’un 3. kez Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan müsabakada düdük çalacak. Daha önce iki kez iki takım arasında oynanan maçlarda düdük çalan Aydınus’un yönettiği maçlarda bordo-mavili takım galip gelemedi. Siyah-beyazlı takım, Trabzonspor karşısında 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti. İstanbul’da oynanan karşılaşma 1-1 berabere biterken Trabzon’daki maç ise Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü ile sona ermişti.

AYDINUS, 32. KEZ TRABZONSPOR’UN MAÇINI YÖNETECEK
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan müsabakada düdük çalacak olan Fırat Aydınus’un Beşiktaş tribünlerinden geldiği iddiaları üzerine bu maça atanması bordo-mavili camia tarafından tepkiyle karşılandı. Özellikle bu sezon hakemlerden yana canı sıkılan ve bir penaltı bile kullanamayan Karadeniz ekibinde, Fırat Aydınus ismi kafaları karıştırdı.

Trabzonspor’un dana önce 31 maçında düdük çalan hakem Fırat Aydınus ile Trabzonspor’un derbi maçlarda yüzü gülmüyor. Bordo-mavili takım Aydınus’un yönetti 31 maçta 14 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti.

Öte yandan Hakem Fırat Aydınus, 24. kez Beşiktaş maçını yönetecek. 23 maçta siyah-beyazlı ekip 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.

Editör: TE Bilişim