Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarının nerede oynanacağına dair açıklamalarda bulundu
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda seyirciyle bütünlük yakalama durumuna göre sezonun ilk yarısında oynayacakları maçları nerede yapacaklarına karar vereceklerini söyleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Trabzonspor ile Galatasaray maçlarını Ankara veya Konya'da oynayabiliriz. Başakşehir'de bütünlük yakalayabilirsek ona göre değerlendireceğiz. Onlar stat vermiş, bunlar vermemiş... Artık konuşmaya gerek yok. Geçti Bor'un pazarı, artık Niğde'de buluşuruz" açıklamasında bulundu.

Kendileriyle statlarını paylaşmayan kulüplerin centilmenlik ve dostluk anlamında tarihi bir şansı kaçırdığını savunan Orman, şöyle devam etti:

"Türk sporu adına iyi bir fotoğraftı ama olmadı. Açıkçası geriye çok fazla dönmek istemiyorum. Bu dakikadan sonra bunları konuşmanın aramızdaki dostlukları parçalayacağı ve bize bir menfaat sağlamayacağını düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında iç sahada Kasımpaşa, Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçları var. İkinci devrede de 8 maç var. Bir kulübün evi olmadan şampiyonluğa oynaması çok zordur. Bunu bir dönem bir rakibimiz yaşadı ama biz çok kuvvetli bir camiayız. Taraftarını ve camiasını arkasına almış bir yönetim kuruluyuz. Oldu artık. 12 maçı içeride oynayacağız. Belki Ankara'da, belki başka bir yerde oynayacağız. Önce Kasımpaşa maçını ve İstanbul'daki taraftarımızın ilgisini görmek istiyorum."