Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-0 biten Beşiktaş karşılaşması sonrası LigTV'de müsabakayı değerlendirdi.

Oyunu geriye döndüremediklerini belirten Yanal, ''2. ve 3. gol birbirinin benzeriydi. Oyunda özgüvenin kaybolduğu anlardı ve bir türlü toparlayamadık. Oyun gerildi, oyuncular gerildi. Bu bizim istediğimiz oyun ritmini yakalamamızı engelledi. Zaman zaman hakem karalarına yansıdı. Bizim rakibimiz Beşiktaş, Beşiktaş'a konsantre olmalıydık. Kendimize baktığımızda dağınıklığın olmaması gerekiyordu hata yapabilirsin ama oyuna adapte olmalısın. Geriye döndüremedik takımı. İlerleyen dakikalarda da oyunu lehimize çeviremedik'' dedi.

Takım oyunu oynamadıklarını belirten Yanal, ''Bir oyuncuyu çıkartmak zorunda kaldık, atılabilirdi. Diğerleri de öyle.. Oyunun tansiyonunu ayarlayamadık. Takım olarak oynadığınızda oyuncuların özelliği ortaya çıkıyor. Takım olarak oynayamadığımız için böyle bir görüntü verdik Başlangıçta yaptığımız iki hatanın geri kazanılması için ortaya koyabileceğimiz çok şey olurdu ama bunu ortaya koyamadık. Bunu ortaya koyabilecek bir takımız ama koyamadık.'' dedi.

Gelecek haftalarda rakiplerin kayıplarını değerlendireceklerini belirten Yanal, ''Şu an puan farkını açmak pek işimize gelmiyor. Rakibimiz kaybedeceği yerlerde bizim kazanmamız gerekiyor. Bundan sonra rakiplerimizin puan kaybedeceği yerlerde bizim kazanmamız gerekiyor. '' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim