UEFA Kulüp Lisans çerçevesinde kulüplerin 30 Eylül blançolarını bildirme süresi dün (15 ekim 2014 günü) sona ererken bazı kulüplerin UEFA'ya gönderdiği blançolarının iç açıçı olmaması yeni bir tehlikenin habercisi oldu.

UEFA Kulüp Lisans kurulu tarafından inceleme altında olan Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor kulüplerinin 15 ekimde UEFA'ya gönderdikleri 30 eylül blançolar içinde Bursaspor'un durumunun iyi olmadığı geçmiş borçlar nedeniyle ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın taahhüt, Bursaspor'un geçmiş borçlar, Galatasaray ile Trabzonspor'un da denk bütçe konusunda sıkıntı yaşadığı Galatasaray'ın açığını kapamak için aralık 2015'e kadar süresinin olduğu ifade edildi.

UEFA kulüp lisans kurulu eksiklikleri nedeniyle Bursaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş'a aralık 2014'e kadar süre tanırken UEFA'nın kulüp lisans konusunda da sıfır toleransa geçmesi bu dört kulübümüzü ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya bırakmış oldu. Bu dört kulüp içinde en ciddi tehlikede olan kulübün Bursaspor olduğu ifade edildi.
Editör: TE Bilişim