Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa'yı 5-1 yendikleri maçta ortaya koydukları oyundan memnun olduğunu söyledi. 

Bilic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, önemli bir karşılaşmayı kazandıklarını vurgulayarak, "Çok iyi sonuç aldık, tamamıyla hak ettik. İyi oynadık sadece ilk yarının birkaç dakikasında baskı oldu. Maçın dönüm noktası Motta ile bulduğumuz 3. gol oldu. Ondan sonra rakip eksik kaldı. Dördüncü golü bulduktan sonra oyunu bitirmek rutin haline geldi. Hem oyundan hem performanstan hem de 5 golden oldukça memnunum" diye konuştu.  

Şampiyonluk şansı konusunda yüzdelerle konuşmak istemediğini belirten Hırvat çalıştırıcı, şunları kaydetti: 

"Şanslar eşit. Oynanacak çok maç var. Her maç çok zor. Sezonun bu aşamasında takımlar garip sonuçlar alabiliyor. Düşmeme mücadelesi veren takımlar üst üste galibiyetler alabiliyor ve ligin dengesini bozabiliyor. Tamamıyla Kardemir Karabükspor maçına konsantre olacağız. Üç kulübün de şampiyonluk konusunda şansı var. Umarım Galatasaray, Trabzonspor karşısında 3 puan almayacak ve şansımız daha yükselecek. Kalan 7 maçı da kazanırsak hedefe ulaşmış olacağız." 
Editör: TE Bilişim