Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Hacıosmanoğlu'nun kendisiyle ilgili ortaya attığı iddialara cevap verdi. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun iddialarını yalanlayan Bilic'in, resmi siteden yaptığı açıklamayı akşama kadar bekletmesi ise bir hayli ilginç bulundu. Trabzonpor Bakanı Hacıosmanoğlu, bu açıklamaları dün gece yaparken Bilic'in, neden bu kadar bekleyerek açıklama yapması ise kafalarda bu açıklamayla ilgili soru işaretleri uyandırdı...  

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle: 

"Dün akşam bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, hakkımda ortaya attığı iddialar tamamıyla asılsızdır.  

Ben ve ekibim; tüm gücümüz ve kararlığımızla Beşiktaş'ın başarısı için çalışmaktayız. Bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu, kulübümüzün yüksek hedeflerine ulaşabilmesine katkı sağlamak amacıyla kullanmaktayız.  

Taraftarlarımızdan şahsım ile ilgili, böyle asılsız iddiaları dikkate almamalarını ve takımımıza verdikleri büyük desteği sürdürmelerini rica ederim.  

Slaven Bilic 
Beşiktaş Futbol A Takımı Teknik Direktörü"

Editör: TE Bilişim