Trabzonspor’un geçen sezonu kapattığı maç ile bu sezon açılışı yaptığı kadro arasında dağlar kadar fark vardı. Bordo-Mavili ekibin geçtiğimiz sezon Kasımpaşaspor’a 6-0 mağlup olduğu maçta yer alan sadece Okay Yokuşlu, bu akşamki kadroda yer aldı.

Trabzonspor’un geçen sezonki ilk 11’inde Esteban, Semih Karadeniz, Mehmet Yeşil, Aykut Demir, Musa Nizam, Okay Yokuşlu, Akakpo, Aytaç Kara, Melih Kabasakal, Yusuf Yazıcı ve Muhammet Beşir yer alıyordu. Bordo-Mavililerin geçtiğimiz sezonu bitirdiği kadroyla, bu sezona başladığı kadro arasındaki büyük fark, takımdaki değişimin de işareti olarak kabul edildi.

YEDEKLERDEN HİÇBİRİ KADRODA YOK

Bu sezonun açılış maçında Kasımpaşaspor’a karşı oynayan takımda ise kaleyi Onur Recep Kıvrak korurken, sağbek Zeki Yavru, stoperler Jan Durica, Uğur Demirok, sol bek Güray Vural, orta alanda Okay Yokuşlu, Oganyi Onazi, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan ve Fabian Castillo forma giyerken, santrafor olarak ise Muhammet Demir ilk 11’de yer aldı. İşin ilginç yanı geçen sezon oynanan Kasımpaşaspor maçında yedek soyunan Yavuz Aygün, Abdulkadir Ömür, Savaş Çakır, Cafer Tosun, Mert Yıldırım, Denizhan Deniz ve Yağızcan Erdem’in de hiçbirinin de bu sezon kadroda yer almamasıydı.