Trabzonspor Eski Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ile Abdullah Şanlı’ya konuştu. 

Deniz Ateş Bitnel’in, “Galatasaray –Trabzonspor maçındaki yardımcılarımla daha önce çalışmadım, son gün değiştirildi. Hatalı kararların çoğu onlardan kaynaklı" açıklamasının ardından Radyospor’a konuşan Hami Mandıralı, “Öncelikle liderlerin kararları önemlidir. O maçın lideri Deniz Ateş Bitnel’di, bu saatten sonra günah çıkarma kimseyi kurtarmıyor. Dediklerinde belki doğruluk payı vardı fakat benim kariyerimdeki önemli bir galibiyet alınmış oldu. İnsanoğludur, hata yapabilir, hakkım helal olsun. Deniz Ateş Bitnel'in gözüne bakarak sende hiç vicdan var mı? dedim sonra da bir şey demedim” ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Bordo-Mavililerin ligdeki durumunu değerlendiren Mandıralı, “Sezon öncesi Trabzonspor’un başındaki adamla (Ersun Yanal) çalışmam teklif edildi, "yok" dedim. Şu anda, Trabzon’un başındaki adam gelmeden önce, “Mourinho da gelse Trabzonspor’a boşa” demişti. Şimdi bakıyorsunuz; transfer yapıldı sol bek alındı ama sol bekte Mustafa Akbaş oynuyor.  Türkiye’nin en iyi hocalarından olduğunu söylüyorlar. Ben bu fikre katılmıyorum. Şahıs olarak ben Ersun Yanal’ı beğenmiyorum. Ersun Yanal beni ilgilendirmez. Ben hep Trabzonspor’u düşünürüm. Taraftar arayıp halen Trabzonspor’u bana soruyor. Trabzonspor bizim için farklıdır, gel derlerse geliriz, git derlerse gideriz” dedi.