Dün bir çok Trabzonspor taraftarının gönlünü alan Suat Kılıç’ın açıklamalarının altında yatan gerçeği öğrendiğimde, Suat Kılıç’ın iyi bir siyaset adamı olduğunu anladım!

Samsun’un saygın gazetelerinden biri olan Denge’nin Trabzonlu sahibi Adnan Bahadır, Suat Kılıç’ın karşısında en dik duran isimlerden biridir.

Dün Suat Kılıç’ın, Trabzonsporluları mutlu eden açıklamaları ile, Adnan Bahadır’ı göz altına alınma tarihlerinin aynı olması fazlasıyla durumu anlatıyor… Fakat ben yine de içimi dökmek ve rahatlamak istiyorum.

Dik duruşuyla gördüğünü yazan Adnan Bahadır, hakkı göz göre göre yenen Trabzonspor için tek kelime etmeyen aksine "FENERBAHÇE'YE HAKSIZLIK YAPILDI!" şeklinde açıklama yaparak Trabzonspor taraftarının sınırlarını zorlayan Suat Kılıç’ı iyice köşeye sıkıştırıyordu.

Şimdi Trabzonspor taraftarı bunu yer mi? & Adnan Bahadır'ı yedirir mi?

Bunu zaman gösterecek!

Bu son yaşanan olayların ardından, hem Trabzonspor haberleri en çok okunan sitenin Genel Yayın Yönetmeni olarak, hem Trabzonspor taraftarı Ali Çil olarak, bütün imkanlarım ile beraber Trabzonspor’un hakkını yiyenlere karşı dik duran isimlere…  Her koşulda ve her şartta, ne pahasına olursa olsun destek vereceğime yemin ederim.

Adnan Bahadır asla ve asla yalnız kalmayacak. Ezemeyeceksiniz! Bükemeyeceksiniz!

Suat Kılıç’ın açıklamalarının sonrasında bir çok Trabzonspor taraftarı “ hayırdır… Ankara’da sabah mı oldu.” Diyordu.  Hayır! Her şey… Samsun’da sabah oldu!