İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe karşılaşması öncesi Beyaz Futbol programına özel açıklamalarda bulundu.

BİZİM CAMİALARLA İŞİMİZ YOK
"Biz hep söylüyoruz. Fenerbahçeli taraftarlara methiyeli sözler söylüyorum. Çünkü onlar hakkediyor. Herhalde stadda bu durumun imtihanını verirler. Bizim camialarla işimiz yok. Türk futbolunu kirletenlerle işimiz var. Biz Fenerbahçeliler'le karşılaştığımızda da % 90 aynı şeyi söylüyor bize. Bizim mücadele ettiğimiz insanlar Fenerbahçe’ye de yakışmıyor. Biz bunu söylüyoruz ama bunun değerlendirmesini yapacak Fenerbahçe camiasıdır."

BİZİM İŞİMİZ FENERBAHÇE İLE DEĞİL KİŞİLERLE
"Bizim kişilerle sorunumuz var. Türk futbolunu kirletenlerle işimiz var. Yoksa Fenerbahçe kulübüyle kurumsal olarak sorunumuz yok. Hiçbir zaman olmadı da. Yarın da herkes görecek ki, o tribünde ben oraya gittiğim zaman Fenerbahçe’yi bugünkü durumuna düşürenler insanlar benden daha yalnızdır. Benim orada daha çok dostum daha çok akrabam daha çok hemşehrim vardır."

BİRİSİ KONUŞURSA CEVABINI VERİRİM
"Normal başkan nerede oturuyorsa ben orada oturacağım. Ben polemiklere girmek istemiyorum. 'Gelirse karşılama yapmayacağız' diyen yöneticiler  isim olarak ortaya çıkıp bunu söylerse biz cevabımızı veririz. Ben nasıl açık konuşursam herkes konuşur. Birinin ağzından duyarsam vereceğim cevap vardır."

YILMAZ GÜNEY'LE AYRI DÜNYALARIN İNSANIYIZ
Başkan Hacıosmanoğlu Yeşilçam artisti Yılmaz Güney'e olan benzerliği için de ''Bu tür konulara cevap vermeyim. Benim aktörlükle işim yok. Ben hayatın gerçeğini yaşıyorum. Bu soruları çok sordular. Görüntü olarak benzeyebilirim ama karekter olarak ayrı dünyaların insanıyız'' dedi.
Editör: TE Bilişim