Yönetmenliğini Serkan Acar ve Yılmaz Okumuş’un yaptığı Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Serhat Özcan, Seymen Aydın gibi isimlerin başrollerinde oynadığı “Bizum Hoca” filmi izleyenleri adeta büyüledi.

Galada tüm oyuncular tam kadro halinde yer alırken, ünlü manken ve oyuncu Arzu Yanardağ ile filme müzikleriyle renk katan Selçuk Balcı'da katıldı.

Trabzon prokokolünün yanı sıra, 1461 Trabzon oyuncuları ve çok sayıda davetlininde katıldığı gece renkli görüntülere sahne olurken, filmin sonunda muhteşem bir görüntü ortaya çıktı. Filmi izleyen seyirciler ayakta alkışlarken, "Son zamanlarda bir çok Karadeniz filmi yapıldı. Hepsi de birbirinden güzeldi. Ama bu filmde verilen sosyal mesajlar çok önemliydi. Tüm ekibi ve oyuncuları tebrik ediyoruz." Diye konuştular.

Trabzonspor sevgisinin de verilen örneklerde mükkemmel anlattığı film, sosyal medya üzerinden taraftarlar tarafından da tam not aldı. Filmin emektarlarından ve avukat rolünü canlandıran Harun Çelik, galaya Trabzonspor forması ile katılanlar arasındaydı. Çelik ,"Arkadaşlara gala için çok özel giysi hazırlattığımı söyledim. Benim için özel olan o giysi Trabzonspor formasından başka bir şey olamaz. Benim hayatım Trabzonspor. Büyük bir keyifle bu formayı sırtıma bu gecede giyindim." Dedi.

Karadenizin doğasını bir kere daha gözler önüne seren film, izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Editör: TE Bilişim