Davraz kampını bitirerek  çalışmalarına Trabzon'da bugün yaptığı ilk antrenman ile devam eden Trabzonspor'un antrenmanında basın mensupları ile Trabzonspor Kurumsal İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç arasında geçen gerginlik damgayı vurdu. Gökhan Dinç tarafından basın mensuplarının antrenman sırasında duracakları yerin çevriltilmesi basın mensuplarının tepkisine sebep oldu. Durumdan rahatsız olan Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol yapılan uygulamaya büyük tepki gösterdi. Antrenmanı izleyerek Trabzonspor taraftarlarına haber aktarabilmek için orada görev yapan basın mensupları da TSYD Trabzon Şubesi başkanına destek verdiler.

İdman sahasında basın mensupları için ayrılan bölümün şeritlerle çevrilmesi şaşkınlık yarattı. Bu şeritlerin içerisine girilerek burada görev yapmaları istenilen basın mensupları bu duruma tepki gösterirken toplu halde idmandan gitme kararı aldılar. 

Ancak duruma müdahale eden Trabzonspor'un efsane ismi, Teknik Direktör Yardımcısı Hami Mandıralı şeritleri söküp attı. 

Polislerin her hangi bir olayda kanıtların kaybolmaması için olay yerine çektikleri şeritler gibi basın mensuplarının bu şeritlerle kontrol altına alınmak istemesi ise işin bir başka skandal boyutu. 

Konuyla alakalı olarak basın görevlilerinin bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu gerginliğin ardından Trabzonspor Kurumsal İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç, basın mensuplarını tanışmak için makamına davet etti. Basın mensuplarının büyük çoğunluğu  görmüş oldukları uygulama sebebiyle Dinç'in bu davetine katılmadılar.

Ayrıca
 Gökhan Dinç'in Trabzon'a gelirken yaptığı yorum da Trabzonspor taraftarının büyük tepkisini çekti...



Konuyla alakalı eski haberimiz;


Editör: TE Bilişim