Trabzonspor'da bir süre önce Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile fikir ayrılığpına düşen ve görevlerinden istifa eden Engin Kara, eleştirilerini sosyal medya üzerinden yapmaya devam ediyor. Trabzonspor taraftarlarının İstanbul'da düzenleyeceği büyük yürüyüşün neden yapılmadığını sorgulayan Engin Kara, isim vermeden "birileri bunu açıklasın" diyerek çok ses getirecek bir eleştiri yaptı. 

Engin Kara sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"12 Nisan'da Galatasaray taraftarları TFF'ye yürüyecekler helal olsun. Bizim İstanbul'da yapacak olduğumuz yürüyüş ne oldu acaba. Birileri buna cevap versin. Yoksa ben cevap vereceğim. Her şeyi açık açık konuşacağım. İnsanları nasıl kandırdınız ve bizde nasıl kandık."

İstanbul'da düzenleneceği söylenen büyük yürüyüş bir süre önce gündeme gelmiş ve Trabzonspor camiası İstanbul'da bir toplantı yapmış ancak sonuç alınamamıştı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da bu yürüyüşle alakalı destek açıklamaları yapmasına rağmen İstanbul'daki toplantıya katılmamıştı. Şimdi Trabzonspor taraftarları bu yürüyüşün neden gerçekleşmediğini merak ediyor.