İnternet üzerinden birbirleriyle haberleşen Trabzonsporlu taraftarlar bu organizasyonla, 45. yıl kutlamalarının hazırlıklarına resmen başladılar.

Gurbetci Gençler Taraftar Grubu'nun  organizasyonu hakkında detaylı bilgileri facebook sayfalarından yayınladılar;

İşte o açıklama

Trabzonspor'umuzun kuruluşunun 45. yıl kutlamalarında ilk ateşi "Nerede olursan ol, Trabzonspor için 1 Meşale de Sen Yak.' sloganıyla İstanbul Fatihi'nin başladığı yerden Haliç'ten yakıyoruz.

29 Temmuz Günü Haliç'e kayıkla açılarak meşale yakmak isteyen arkadaşlarımız için davetiyelerimiz bugün itibariyle online satışa çıkacaktır..
... 
Organizasyonumuza toplu şekilde katılmak isteyen,Taraftar grublarımız veya Derneklerimiz için toplu davetiye satışımız olacaktır.
Organizasyon davetiyelerimizi alacak taraftarlarımız kiraladığımız teknelere bindirilecek , bu görsel şov'a katkıları olması açısından iki'şer tane meşale verilecektir...
29 Temmuz günü Davetiye alan taraftarlarımızın mutlaka aldıkları davetiye ile etkinliğimize gelmeleri ve aldığı kişi tarafından GG Kaşesi vurdurması önemle rica olunur. Kaşesi olmayan davetiye geçersiz sayılacaktır..
Davetiye Ücreti : 30 Tl'dir..
İnternet Üzerinden Davetiye Almak isteyen Arkadaşların / Arkadaşlarımızın 30 Lira ücret dışında 5 Lirada Havale ücreti yatırmaları gerekmektedir.Havale / EFT ile ücret yatıracakların muhakkak dekontlarını almaları ve atmamaları gerekmektedir.. Etkinlik günü dekontlar ibraz edilmek suretiyle davetiyeler ilgili kişilere verilecektir.
Havale / EFT yapılacak banka hesap bilgileri aşağıda belirtilmiştir.
İş bankası
Hesap Sahibi : Mevlüt Delen
Şube kodu : 1057
Hesap numarası : 0802065
Aklında soru işareti kalan arkadaşlarımızın ; yine alt satırda ismi ile birlikte verilen telefon numaralarını arayarak , daha da teferruatlı bilgilere sahip olabilirler..
Atalay Aydın 0533.490.08.68 | Ramazan Erdem 0537.333.51.47
Bölgelere gidip davetiye almak isteyen arkadaşların ulaşması gereken kişiler ;
Bahçelievler bölgesi
Emre AYDIN : 0554.599 65 61
Sefaköy / Küçükçekmece bölgesi
Erdem GÜR : 0535.396 35 18
Levent / Kağıthane bölgesi
Ramazan ERDEM : 0537.333 51 47
Bağcılar bölgesi
Atalay AYDIN : 0533.490 08 68
NOT : Bölgeler diğer semtlerin yakınlık durumuna göre genişletilebilir.
Unutma Unutturma ! TRABZONSPOR için bir meşale'de SEN yak...