Geçtiğimiz sezon yedek bırakılmayı kabul etmeyen Bosingwa, Redknapp tarafından iki haftalık ücretinin kesilmesi cezası almış, bu olay sonrası da ikilinin arası bozulmuştu. Redknapp, yeni kitabında bu konuya da yer verdi. Kitapta Bosingwa’nın kendisini takıma vermediğini, oyuncunun yedek kalmayı kabul etmediğini yazan deneyimli teknik adam, Bosingwa’nın tavrının utanç verici olduğunu not etti. Redknapp, Bosingwa’ya iki haftalık ücret kesintisi cezası verdiği zaman oyuncunun ne kadar kazandığını gördüğünü ve hayatının şokunu yaşadığını belirtirken, bu ücretin çok absürd bir rakam olduğunu ifade etti.

Eski hocasının hakkındaki sözlerine Portekiz gazetesi A Bola aracılığıyla yanıt veren Bosingwa ise, Redknapp hakkında ağır konuştu.

“Hiç kimseyi bana o parayı vermeleri için zorlamadım” diyen oyuncu, bir önceki sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış bir takımın devamlı oyuncusunu bonservis bedeli olmadan transfer edenlerin bu ücreti adil bulduğunu ifade etti. “Eğer bana ödedikleri ücretin fazla olduğunu düşünüyorsa, neden daha sonra benden çok daha fazla ücrete iki oyuncu daha transfer ettiler?” sorusunu yönelten Portekizli savunmacı, Redknapp’ı “kafası karışık olmak”la suçladı.

Bosingwa, “Kendisini Alex Ferguson zannediyor, her gün konuşuyor. Ama arada bir fark var: Redknapp tüm kariyeri boyunca sadece bir kupa kazanabildi. O ne dediğini bilmiyor. Biraz kafası karışık gibi. Yaştan dolayı olabilir. Ya da her sabah kahvaltıda içilen şaraptan” diye konuştu.

İngiliz ve Portekiz basınında günün konusu olan açıklamalardan sonra Redknapp kanadından bir cevap gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.

KAYNAK: MEDYASPOR
Editör: TE Bilişim