Trabzonspor’da maddi kriz artık had safhada. Malouda belki parasını aldı ama başta yabancılar olmak üzere bir çok oyuncu para bekliyor fakat kasa tam takır. İşte bu tabloda Bosingwa’nın sözleri çok çarpıcı... Mandıralı ve yöneticilerin, “Trabzon’da kimsenin parası kalmaz” telkinine Bosingwa, “Başkan’ın sözlerine artık inanmıyoruz. Parayı galiba başka yolla alacağız” şeklindeki isyanı, tehlikenin habercisi...

İÇ KRİZ DERİNLEŞİYOR

Trabzon’da iç kriz derinleşiyor. Asıl tehlike; başta yabancılar olmak üzere Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ödemeler ile ilgili sık sık “Ödeyeceğiz” sözlerinin takım içinde artık hiçbir inandırıcılığının kalmaması... Malouda’nın parası kriz çıkınca ödenirken, başta yabancılar olmak üzere yerli oyuncular sırada beklerken, özellikle Bosingwa’nın ödemeler ile ilgili çıkışının bundan sonra daha büyük problemin habercisi gibi..

ŞİKAYETLER BAŞLIYOR

Bir çok yönetici ve Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, oyunculara maddi kriz ile ilgili “Başkan söz verdi, kısa sürede ödenecek. Trabzonspor’da kimsenin parası kalmaz” yönünde umutlu telkinlerine Bosingwa’nın olay sözler ile verdiği karşılık bundan sonra gerek TFF gerekse de UEFA nezdinde alacakların alınması yönünde şikayetlerin her an gelebileceğinin ilk sinyali olarak yorumlanıyor.

BAŞKANA İNANMIYORUZ

Bosingwa, “Başkana artık inanmıyoruz. Her seferinde ‘5’inde’ diyor olmuyor, sonra 15-20’si oluyor, yine para yok. Eğer sahada mücadele ediyorsak, paramız ödenmeli. Boş sözlere artık karnımız tok. Bu gidişle şunu anlıyoruz ki, parayı farklı yollara başvurarak ancak alabileceğiz. Biz bu yollara gitmeyi hiç istemezdik ama böyle başkan gibi bir numaralı kişiden çelişkili sözler duyunca bunun kaçınılmaz olduğunu görüyoruz” diyerek adeta rest çekmesi bundan sonra maddi krizin büyüyeceğini gösteriyor. Kasanın tam takır olduğu Trabzonspor’da yönetimin buna karşılık nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Yönetim, Fransız oyuncunun alacağını hesabına yatırdı

300 bin euroluk ödeme!


Trabzonspor’da teknik sorumluluğa Hami Mandıralı’nın gelmesinin ardından adeta kayıplara karışan ve alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtar çektiren Malouda’ya 2 aylık alacağı ödendi. Malouda’nın, Ocak ve Şubat aylıklarından biriken 300 bin euroluk alacağı hesabına yatırılırken,  Fransız oyuncuya Mart ayı için de 10 günlük süreç içinde 150 bin euro daha yatırılması gerekiyor.
Editör: TE Bilişim