Sportif Direktör Karaman’ın, sezon başında 1.77 boyundaki golcü oyuncu için “BOYU KISA” diyerek transferini veto ettiği öğrenildi. Bu sezon toplam 19, ligde ise 22 maçta 14 gol atan Sabala, gol krallığı yarışında ise ikinci sırada yer alıyor.

KARAMAN’A TAKILDI

Trabzonspor’da sezon başında ismi gündeme gelen Letonyalı genç golcü Valerijs Sabala’yı, görevinden istifa eden Sportif Direktör Ünal Karaman’ın veto ettiği ortaya çıktı. Sezon başında golcü oyuncu için adeta dört koldan taarruz yapan Bordo-Mavililer, Barrios, Bendtner, Adebayor gibi bir çok isimle ilgilenmesine rağmen sonuç alamamıştı. Son olarak geleceğe yatırım için de gündeme gelen Letonyalı golcü oyuncu Valerijs Sabala ise dönemin Sportif Direktörü Ünal Karaman’a takıldı.

KRALLIKTA 2. SIRADA

Karaman’ın, oyuncu hakkında bilgi edindiği ve 1.77 boyundaki Sabala için “BOYU KISA” diyerek transferini veto ettiği öğrenildi. 19 yaşındaki Valerijs Sabala’nın bu sezon FC Skonto Riga’da 29 maçta attığı 19 gol, Bordo-Mavili yönetimin pişmanlığını bir kat daha arttırırken, golcü oyuncu için devre arasında bir kez daha hamle yapılması planlanıyor. Sabala, Letonya Ligi’nde forma giyindiği 22 maçta da 14 gol atarken, gol krallığı yarışında 15 gollü Karasauskas’ın ardından ikinci sırada yer alıyor.