Fırtına, yeni sezona hiç olmadığı kadar hırsla ve keyifle hazırlanıyor. Genç oyuncular ve kaleciler Ersun Yanal’ın gözüne girmek için canla başla çalışırken, takımın yakaladığı güzel hava teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Trabzonspor’un Macaristan’ın Györ Şehrinde devam eden ikinci etap kamp çalışmalarının 7. gününde oyuncuların hırsı dikkat çekerken kampa katılacak yeni transferlerle takımın daha da güçleneceği ifade edildi.

Genç oyuncular ile daha önce kiralık olarak gittikleri takımlardan dönen futbolcuların ortaya koydukları güzel  mücadele, kalecilerin ise çalışmalarda gösterdikleri performans ile adeta rakip santraforlara kolay kolay geçit vermeyeceklerinin mesajını verdi. Macaristan’daki kamp çalışmalarında en çok kaleciler arasındaki dayanışma dikkati çekiyor.

Özellikle kaptan Onur Kıvrak’ın antrenmanlarda oldukça neşeli olduğu gözlenirken, başta Esteban olmak üzere genç kalecilerle zaman zaman şakalaştığı ve onları motive etme yönünde sürekli telkinde bulunduğu gözleniyor. Öte yandan idmanların en çok yorulanların da yine kaleciler olduğu da hemen her idman sonrası kalecilere yönelik gerçekleştirilen özel çalışmalardan da anlaşılıyor.
Editör: TE Bilişim