ktaş'ın Trabzonspor'dan Mertcan Çam'ı 885 bin Euro transfer ettiği iddiası dün gündem olmuş, başkan Fikret Orman ise konuyla ilgili "Bunu haberi yapanlar Beşiktaş üzerinden meşhur olmaya çalışıyor. Transfer döneminde alınan oyuncuların açıklaması yapılır" demişti. 

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Mertcan transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte sözler:

Beşiktaş, Trabzon'dan hayatından ismini duymadığımız bir adam için 885 bin dolar değerinde bir çek veriyor. Trabzonspor kırdırıyor. Factoring'den değerlendiriyor. Belli ki kulüpler arasında kasa kolaylığı sağlanmış. Bilançoda gösterilmesi için Mertcan transfer edilmiş....

"BAYRAM DEĞİL, SEYRAN DEĞİL, NEDEN?.."

Peki Trabzonspor ile Beşiktaş arasında 885 bin dolar ödeme yapmasını gerektirecek konu nedir? Burada hırsızlık yok. Beşiktaş bayram değil seyran değil. 885 bin doları kasa kolaylığı sağlamak adına neden ödemiş?

OLCAY ŞAHAN, MEHMET EKİCİ...

Çünkü geçen sene Beşiktaş ile Trabzonspor arasında iki mesele vardı. Olcay Şahan'ın açıklanan bonservisi 250 bin euro idi. Bir de Mehmet Ekici transferinin Fenerbahçe'ye gerçekleşmeyişi var. Hem Beşiktaş'a hem Fenerbahçe'ye... Demek ki o dönem bir şeyler olmuş. Şenol Güneş'in bu olaydan haberi varsa adımı değiştireceğim.
 

Editör: TE Bilişim